Akvaristika

UREJANJE AKVARIJE NA DOMU ALI V POSLOVNIH PROSTORIH. Benedičič Jan 040 808 102

 

NEKAJ UVODNIH NAPOTKOV


Odločili ste se za nakup akvarija, ČESTITAMO, akvarij vam bo prinesel veliko zadovoljstva in miru, pomirja naš celoten organizem. Začetne težave vas ne smejo prestrašiti, kajti prav hitro boste vsakemu problemu kos.
V zadnjih letih je akvaristika pri nas zelo napredovala, v vsaki dobro založeni trgovini vam bodo lahko ponudili vse kar potrebujete, vsako slovensko mesto premore vsaj eno, če ne več. Seveda pa bomo zelo počaščeni, če se boste odločili za nakup v naših prodajalnah, odsvetujemo pa vam nakup tam, kjer vam ne znajo svetovati, ker vam pri možnih problemih ne bodo znali pomagati.
Najprej se morate odločiti za mesto kamor boste postavili akvarij, ki pa ne sme biti na soncu in tudi od dnevne svetlobe mora biti primerno oddaljen, da ni nezaželih problemov z algami.
Dobijo se kompletni akvariji po standardnih merah 60*30, 80*30, 100*30, 100*40, 120*40, če vam te ne odgovarjajo so možna naročila po vašim merah, tudi raznih drugih oblik, trenutno uvajamo novost iz lastne proizvodnje, akvarije z prvim ovalnim steklom. Naše akvarije je možno kupiti v nekaterih trgovinah za male živali v Sloveniji in pa seveda v naših prodajalnah. Veseli smo vsake stranke.
Vsi akvariji so iz naše proizvodnje z dolgoletno prakso, izdelani so zelo kvalitetno, vse z črnim silikonom.
Možna izdelava od 10 l do 1300 l, če so vaše želje še večje kličite 031 656 011, mogoče se boste dogovorili.

Kaj vse potrebuje vaš akvarij, podlaga, pesek, pripravki za vodo,.......vam mora dobro izučen trgovec znati svetovati.
VELIKO VESELJA Z AKVARIJEM VAM ŽELIMO

 

V naših prodajalnah vam ponujamo akvarije lastne izdelave opremljene z pokrovi in kompletno tehnično opremo, filtre, luči, polnila za filtre, akvarijske podlage, dekorativni materijal, akvarijske rastline in akvarijske ribe, hrano in zdravila za akvarijske ribe, svetovanje, postavitev in vzdrževanje akvarijev.